WELCOME TO MY BLOGGER

WELCOME TO MY BLOGGER

February 21, 2012

10 song for you .

pertama kali saya jumpa awak . hati saya rasa berdebar . saya tak percaye yang saya telah jatuh hati pada awak . (vierra - rasa ini)

saya suka lihat awak bergelak tertawa . senyuman awak dan suara awak membuat saya terpaku . saya cuba mendekati awak . (hijaudaun - suaraku berharap)

apabila saya sudah mendekati awak . saya cuba meleyan awak selembut hati dan saya cuba untuk mendapatkan awak . (romance - ku ingin kau menjadi miliku)

begitu susah untuk mendapatkan awak . saya tunggu awak . segala2nya saya buat untuk awak . tetapi akhirnya saya dapat awak jgak dan saya menjadi milik awak . (jason marz - im yours)

bila awak sudah menjadi milik saya . sering kali saya inginkan awak bersama saya .kalau boleh saya ingin awak sentiasa bersama saya . (avril lavigne - wish you were here)

saya rindukan senyuman awak . saya suka bergurau dengan awak . awak selalu buli saya . tapi saya tetap sayang awak . saya selalu mengalah . (seventeen -selalu mengalah)

tapi awak selalu marah saya . saya sebenarnya tak ada niat nak buat awak marah . saya tak pernah fikir pon nak buat awak marah . (aliff aziz - bukan niatku)

walaupun awak suka marah saya yang saya tetap sayangkan awak . cintakan awak . sumua pun untuk awak . (KRU - 3 kata)

saya nak awak hidup dengan saya selama2nya . itu pun kalu jodoh kite untuk bersama untuk selama2nya . tetapi saya tetap berdoa untuk awak terima saya seadanya . (BOM [2NE1] - you & i)

bila awak tiada saya rase sunyi . bila awak ada saya happy . inilah cinta yang benar saya rasa sekarang . (sixthsense - cinta sejati)

4 comments:Kotak Music